De Dietrich
De Dietrich


Color Matrics

De eerste oven die kleuren aandurft


De "Color Matrics" oven, nieuw waardevol product van De Dietrich, richt zich tot de esthetiek van de keuken: puur design, precisie, intuïtief gebruik en geavanceerde technologie met het eerste gekleurde programmatie-scherm.


Aan de buitenkant, een design oven geanimeerd met een kleurenmatrixdisplay.
Strakke lijnen en kwaliteitsmaterialen kenmerken deze nieuwe De Dietrich oven.


Er zijn 3 keuzes in uitvoering: saffier, zwart glas, wit glas en inox.


Optimale gebruiksvriendelijkheid met het allereerste gekleurd programmatie display.
Wanneer het toestel opstaat, licht de display op met saffier blauw-zwart verlichte sensortoetsen en wordt elke schotel met opmerkelijk realisme geïllustreerd:
bereide tomaten beter ogend dan de realiteit, taarten, gratins en patisserie zijn onweerstaanbaar en doen het water in de mond komen


Zuiver gekleurd en duidelijk geïllustreerd - weinig displays hebben gelijkaardige afbeeldingen en dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Als het gaat om een vleesschotel, wordt het volledig dier afgebeeld, het te bereiden stuk wordt in het rood aangeduid. Zowel ludiek als leerrijk


Resoluut voor de esthetiek:
Verticale en gestructureerde lijnen, een symbiose tussen glas en inox, een verzorgde afwerking versierd met horizontale aluminium latjes die het zwart of wit glas opluisteren. De verfijnde modellen geven de keuken het zo begeerde "exclusieve" tintje toe.


Aan de binnenkant, een interactieve en eenvoudige technologie.
Het is niet alleen een mooie oven om naar te kijken:
zijn technologie staat op gelijke hoogte van zijn design.
Extreem eenvoudige bediening, voor zowel beginners als ervaren koks, dankzij 4 directe toegangen:


- Menu expert: voor culinaire experts
- Culinaire gids: voor diegenen die minder ervaren zijn, neemt de oven over om de ideale kookwijze en duur aan te bevelen.
- ICS-programma (Intelligent Cooking System) 100% automatisch, voor diegenen die graag delegeren, selecteert de oven de ideale kookwijze, temperatuur en duur
- Bakken op lage temperatuur: met 8 voorgeprogrammeerde schotels voor mensen die graag rivaliseren met top-chefs.


En 2 nieuwe De Dietrich-specialiteiten:
- Speciaal brood-programma
- bakken op lage temperatuur met vis (volledig of gefileerd)
- bakken op lage temperatuur met steak: bleu, saignant, of à point.


En voor de perfectionisten ...


Innovatie "Enamelite" die de binnenkuip bedekt van de oven.
Blinkend en "easy to clean", speciaal bestudeerd voor zijn weerstand bij pyrolyse-reinigen op 500°C en meer specifiek voor de intensieve cyclus "Pyro-Turbo" ontworpen door De Dietrich.


De binnenkant van de deur is uitgerust met uitklikbare en uitneembare glazen panelen: zij kunnen uitgenomen worden voor reiniging en met een eenvoudige klik teruggeplaatst worden.


De patisserieplaat is bedekt met "Lissium", een nieuwe gladde bekleding die zeer sterk is en waardoor de bodem "anti-kleef" wordt. Deze nieuw ontworpen bakplaat biedt 40% meer ruimte dan de klassieke bakplaten.


En omdat De Dietrich oog heeft voor detail is het draaispit geïntegreerd in de bakplaat om gemakkelijker te kunnen opdienen.


20090810040442