De Dietrich
De Dietrich


De Piano De Dietrich

DE DIETRICH VINDT DE EERSTE 100% ZONELOZE INDUCTIEKOOKPLAAT UIT

Onder het elegante Dark Pearl glas, schuilt de innoverende spitstechnologie van 36 inductoren. De inductoren leveren perfecte homogene opwarming, in functie van de grootte, vorm en positie van uw kookgerei en bieden een 100% vrije inductiezone, met het hoogste rendement, het beste resultaat en de grootste precisie.

GEEN GRENZEN AAN UW CULINAIRE CREATIVITEIT
De unieke, uitgestrekte kookzone van 2600m², zonder enige afgebakende zone, laat u toe om gelijktijdig tot vijf kookpotten te gebruiken van om het even welke vorm of grootte en om het even waar op het kookveld.

Ontdek de inductiekookplaat voorgesteld door de sterrenchef Pierre Gagnaire.

Solo
Deze functie is ideaal om grote hoeveelheden of identieke gerechten te bereiden. Het volledige kookveld is ingesteld op eenzelfde vermogen, om gelijktijdig verschillende gerechten te bereiden: bijvoorbeeld met vijf pannen tegelijk pannenkoeken bakken of verschillende gerechten opwarmen of warmhouden.

Piano
De Piano-modus is een professionele toepassing uit de horeca. Het totale kookveld wordt in drie zones onderverdeeld. Voor elke zone wordt een verschillend vermogen ingesteld, volgens de bereiding. Bijvoorbeeld: in de linker zone warmhouden, in het midden sudderen en in het rechter gedeelte koken. Geniet van totale vrijheid en laat je culinaire fantasie de vrije loop.

Expert
De Expert functie staat voor vijf individuele instellingen vrij te verplaatsen. De kookplaat memoriseert de individuele instellingen van elke kookpot. U bent dus vrij om het kookgerei te verplaatsen met behoud van het vermogen en de tijdsinstelling. Zo kookt u in alle vrijheid, ongeacht vorm, grootte of positie van uw kookgerei.

20110207034550

Aanverwante toestellen