De Dietrich
De Dietrich


Tactilium Oven

Hedendaags koken met de Tactilium “touch screen” Display.

Heb je dat ook al voorgehad? Dat je onbewust je vinger over een “klassiek” scherm laat glijden in de veronderstelling dat je daarmee zaken op het scherm zal verplaatsen? Een duidelijker bewijs dat de touch screen een blijvertje is, is er niet.

Navigeren op een scherm door er verticaal of horizontaal met de vinger over te glijden, dankzij het overweldigende succes van de smartphone is iedereen ondertussen vertrouwd met deze technologie. De Dietrich blijft voortdurend investeren in innovatieve producten en is bijzonder veeleisend voor wat betreft het gebruiksgemak en het comfort van de eindconsument. Dat ze ook hier het voortouw nemen is dus een logische stap.

Met de Tactilium Display kan je de handleiding makkelijk overslaan. Intuïtief navigeer je tussen de verschillende functies die duidelijk zijn weergegeven op het heldere en overzichtelijke kleurenscherm.

Laat het kookboek ook maar aan de kant want je vindt probleemloos de weg in de 16 voorgeprogrammeerde bereidingen voor volautomatisch bakken, de 99 gerechten van de Culinaire Gids (kies de juiste schotel en stel het gewicht in) of het keuzemenu voor koken op lage temperatuur met 10 recepten.

20120104105106

Aanverwante toestellen