De Dietrich
De Dietrich


Artikel zoneloze inductie Piano

Piano-inductie van De Dietrich: 2600cm2 slim kokkerellen


Brussel - 7 oktober 2010 - De Dietrich heeft een lange traditie van stijvol design in combinatie met technologische vernieuwingen op het gebied van inbouwkeukentoestellen. Die knowhow wordt nu ten volle gebruikt in een geavanceerd apparaat: de Piano-inductiekookplaat. Met deze innovatie geeft De Dietrich inductie een volledig nieuwe invulling en behoren afgebakende kookzones tot het verleden. Het kookveld kent -met zijn 2600 cm2 - geen grenzen meer, wat ook geldt voor de culinaire expressie. De Piano-inductie wordt voor het eerst voorgesteld op Interieur 2010 in Kortrijk en is beschikbaar vanaf januari 2011.


2600 cm2  eindeloos kookplezier
Dit toppunt van technologie is 2600 cm2 groot en schikt zich volledig naar jouw wensen. Het is niet langer de kookplaat die jouw keuzes stuurt. Als een echte orkestleider kan je tot vijf potten en pannen tegelijk gebruiken en plaatsen waar je wilt over de hele oppervlakte  van de plaat. Braadpan, kookpan, sauteerpan, stoofpan of vispan, de Piano kan elk type pan de baas. Die ken je een plaatsje toe op het kookveld, en de Piano past zich aan. Hier gaat vrijheid hand in hand met betrouwbaarheid. De kookplaat is immers uitgerust met talrijke kleinere inductoren verspreid over de totale oppervlakte waardoor je altijd een perfecte homogene opwarming hebt in elke kookpan.

Eenvoud en prestaties
De Piano is intuïtief en eenvoudig in gebruik, met een nieuw type bedieningssysteem waarmee je al je recepten maakt, samenstelt en aanpast en dit met gemak en precisie. Deze kookplaat stelt drie kookmodi voor, om beter te kunnen voorzien in de behoeften van zowel beginnende als meer ervaren koks.

"Solo"-modus
Het volledige kookveld is ingesteld op één enkel vermogen, om gelijktijdig verschillende gerechten met één en dezelfde instelling te bereiden.

"Piano"-modus*
Het kookveld wordt in drie zones onderverdeeld, om te voorzien in drie vermogensniveaus afgestemd op uw gerechten. Zo kan je tegelijkertijd warm houden op één zone, laten sudderen op een andere zone, en laten koken op de derde zone. Zonder probleem schuiven met potten en pannen!

 

"Expert"-modus**
Deze kookplaat is een wonder van technologie en zet aan tot kookmagie. De plaat herkent immers de verschillende kookpannen en onthoudt de instellingen die je ervoor koos. Dat betekent dat je de pannen om het even waar kunt (ver)plaatsen op het kookveld, zonder dat je de instellingen hoeft aan te passen. Die worden immers bewaard en automatisch aan de goede pan toegekend.

Spitstechnologie met kleurentouchscreen
Het kleurentouchscreen zorgt voor de nauwkeurige controle en instelling van de kookzones. Dankzij dat scherm kunnen alle kookgegevens worden gestuurd en gevisualiseerd, of het nu gaat om het vermogen, de verlopen tijd of de tijdschakelaar. De intuïtieve instelling via het grote aanraakscherm draagt bij aan het bedieningsgemak. Aan interactiviteit geen gebrek! De weergave van de plaats van de kookpannen, de vermogenskeuze, de uitgestelde starttijd, het instellen van de kooktijd, de tijdschakelaar en de vergrendeling van de kookplaat tijdens het reinigen... Allemaal troeven die de Piano tot een echte innovatie in de wereld van de keukentoestellen maken.

De aanbevolen verkoopprijs voor de Piano-inductiekookplaat bedraagt € 4.990. De Piano-inductie zal beschikbaar zijn vanaf januari 2011.

20101223055630

Aanverwante toestellen